N

Kwaliteit

Jarenlange ervaring

Milieuvriendelijk

Afmetingen bowlingbanen

Bowling Nederland B.V. kan u uitstekend van dienst zijn als u een bowlingbaan wilt aanleggen en de precieze afmetingen van deze bowlingbaan wilt weten. Wij zijn al sinds 1958 gespecialiseerd in het leveren, installeren en ontwikkelen van complete bowlingbanen en kegelbanen. Dat doen wij zowel voor de recreatieve markt als voor de wedstrijdsport. Tegenwoordig zijn wij als Nederlands bedrijf ook in Europa en in het Midden-Oosten actief. Wij weten precies wat de afmetingen moeten zijn bij de aanleg van een officiële bowlingbaan. Daarom komt u voor de aanschaf van een bowling- of kegelbaan naar Bowling Nederland B.V.

Afmetingen voor het aanleggen van een bowlingbaan

Het is niet voor iedereen duidelijk wat de exacte afmetingen van een bowlingbaan moeten zijn. Door een specialist in te schakelen weet u zeker dat er geen fouten gemaakt worden bij het ontwerp en de aanleg van een baan. Bij Bowling Nederland B.V. heeft u de keuze uit diverse soorten banen, waaronder:

  • Flow glow banen;
  • Witte banen (of White lanes);
  • Synthetische banen in iedere gewenste kleur.

Naast complete bowlingbanen kunt u bij ons ook scoresystemen en andere losse onderdelen aanschaffen. Van een balterugloop tot bowlingballen en van bowlingkegels tot bumpers. Bij ons vindt u gegarandeerd alles wat u nodig heeft om de juiste sfeer te creëren in uw bowlingcentrum. Het is overigens goed om te weten dat wij al onze producten zelf ontwerpen. Bovendien gaan ze lang mee en onderhoudsvriendelijk. Hoge onderhoudskosten hoeft u niet te verwachten wanneer u een bowlingbaan en andere benodigdheden bij ons heeft aangeschaft

Meer dan een producent en leverancier

Bowling Nederland B.V. is meer dan een producent en leverancier van bowlingbanen en toebehoren. U kunt ons namelijk ook inschakelen als uw bowlingbanen wel een opknapbeurt of slechts een simpele onderhoudsbeurt nodig hebben. Ook dan zijn onze medewerkers u van dienst. Heeft u nog vragen over de afmetingen van een specifiek soort bowlingbaan? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten en producten? Neem dan telefonisch contact op met Bowling Nederland B.V.: 0031(0)10 2380733.

Neem contact op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*
Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht