N

Kwaliteit

Jarenlange ervaring

Milieuvriendelijk

Bowlingbaan bouwen

Een bowlingbaan bouwen, daar kunt u beter niet zelf aan beginnen. Daarvoor schakelt u een deskundig bedrijf in als Bowling Nederland B.V. Wij produceren niet alleen zelf alles wat u voor het bowlen nodig heeft, maar kunnen ook een bowlingbaan voor uw bowlingcentrum bouwen. Hoe wij dat doen? Dat vertellen wij u graag! Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Bowlingbaan bouwen: keuze uit verschillende bowlingbanen

Bowling Nederland B.V. is een producent van duurzame bowlingbenodigdheden, waaronder diverse soorten bowlingbanen. Wilt u een bowlingbaan door ons laten bouwen? Dan kunt u kiezen uit:

  • Synthetische banen in een kleur naar keuze;
  • Witte banen;
  • Flow glow banen;
  • Mini bowlingbanen.

Ook kunt u bij ons terecht voor scoreborden, goten en bumpers, balrekken, balremmen, balliften, balmachines, kortom, alles wat u voor het realiseren van een bowlingcentrum nodig heeft. Zelf bowlingkegels, -schoenen en -ballen kunt u bij ons kopen. Bovendien kunt u bij ons ook op een deskundige en klantvriendelijke dienstverlening rekenen. Niet alleen kunnen wij voor u een bowlingbaan bouwen, ook kunnen wij deze onderhouden of zelf renoveren als deze slijtage vertoont na intensief gebruik.

Bel voor meer informatie

Denkt u dat Bowling Nederland B.V. uw partner is voor het bouwen van een bowlingbaan? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u! Heeft u meer informatie over onze producten en diensten nodig? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0031(0)10 2380733.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht