Bowling Nederland B.V. is voor u de juiste partner!

Bowlingbanen

Bowling Nederland B.V. is voor u de juiste partner als u een bowlingbaan wilt kopen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling, verkoop en aanleg van bowlingbanen. Zodoende weten onze medewerkers precies hoe ze u uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij kennen de hoge eisen die klanten stellen aan kwaliteit, prijs, levertijd en toegeleverde producten. Bowling Nederland B.V. kan aan alle hoge eisen voldoen. Onze vakkundige medewerkers denken met u mee over het ontwerp en de prijs van de bowlingbaan die u wilt kopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten altijd op het afgesproken tijdstip geleverd worden.
Bowlingbaan kopen: kies uit verschillende soorten bij de specialist
Bij een specialist als Bowling Nederland B.V. kunt u verschillende soorten bowlingbanen kopen, waardoor u gegarandeerd het type bowlingbaan vindt die naar uw wens is. Zowel voor de recreatieve markt als voor de wedstrijdsport hebben wij banen van hoogwaardige kwaliteit, zoals:
Mini bowlingbanen: vrijwel overal in te bouwen door de geringe omvang;
Synthetische banen: verkrijgbaar in iedere gewenste kleur;
Flow glow banen: zorgen voor een bijzondere bowlingbeleving.
Naast bowlingbanen kunt u bij Bowling Nederland B.V. ook terecht voor het kopen van andere benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsmiddelen, kegels, bumpers en balrekken. Wij bieden alles dat u nodig heeft om een unieke beleving in uw bowlingcentrum te creëren.

Eigen engineers in huis

Bij Bowling Nederland B.V. kunt u niet alleen een bowlingbaan kopen. Is uw bowlingbaan aan onderhoud toe? Ook dan zijn wij u van dienst. Wij hebben namelijk onze eigen engineers in huis die zowel een periodiek als een incidenteel onderhoud aan uw bowlingbaan kunnen verrichten. Denkt u eerder aan een renovatie van uw bowlingbaan? Ook daarvoor kunt u ons benaderen. Heeft u interesse in één van onze producten? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan via 0031(0)10 2380733 telefonisch contact met ons op.

Recreatie Bowlingbanen

Unreal Bowlen

Minibowling

Cafe bowling

Old wood lanes bowling