ELMEX Pro scoresysteem, ontwikkeld voor de recreatieve markt

ElmexPro bowlingscoresysteem

Het door ons speciaal voor de recreatieve markt ontwikkelde ELMEX Pro scoresysteem is voorzien van de laatste technologie met het oog op bedienings- en gebruiksgemak én social media toepassingen.

De basis voor het gebruiksgemak van ons scoresysteem is de ELMEX PRO score app.

Naast het gebruik van het moderne mono toetsenbord kunnen uw gasten gebruik maken van hun Apple/Android smartphone of tablet om de gegevens van de spelers in te voeren in het scoresysteem.

Groot voordeel hiervan is dat u geen centrale computer meer nodig heeft en bovendien op de personeelskosten een belangrijke besparing kunt realiseren omdat de bowlinggasten op een snelle en simpele manier zelf hun spel kunnen opstarten.

De ELMEX PRO score app geeft de mogelijkheid om van tevoren de speler gegevens in te voeren en naast de namen ook foto’s van de spelers toe te voegen. Wanneer uw gasten gaan bowlen dan kunnen zij deze gegevens op eenvoudige wijze naar de scorecomputer van de baan zenden en na het beëindigen van het bowlingspel de scores op vragen en deze ook delen op social media.

Naast de prettige standaard manier van bowlingscores weergeven, geeft ELMEX PRO mooie grafische Strike- en Spare animaties en biedt het de mogelijkheid om een 3-tal attractieve zichzelf uitleggende bowlingspellen te spelen. Leuk voor jonge kinderen!
• Paardenrennen
• Ladderman
• Ladders and Snakes

Wanneer ouders met kinderen bowlen, begrijpen de kinderen vaak niet hoe de puntentelling werkt en zullen zij zich daardoor redelijk snel gaan vervelen, om die reden hebben wij speciaal voor de recreatiebanen spelletjes ontwikkeld zodat bowlen voor kinderen een stuk begrijpelijker en aantrekkelijker wordt.

ElmexPro-samengevoegd-klein
Valk Willenburg2
ElmexPro mobile 2