ELMEX Pro scoresysteem, ontwikkeld voor de recreatieve markt

ElmexPro bowlingscoresysteem

Het door ons speciaal voor de recreatieve markt ontwikkelde ELMEX Pro scoresysteem is voorzien van de laatste technologie met het oog op bediening- en gebruiksgemak en social media toepassingen.
De basis voor het gebruiksgemak van ons scoresysteem is de ELMEX PRO score app, in plaats van (of naast) het gebruik van het moderne mono toetsenbord voor de bediening van het scoresysteem kunnen uw gasten gebruik maken van hun Apple of Android smartphone of tablet om het scoresysteem te voorzien van de speler gegevens en om het systeem te kunnen bedienen. Groot voordeel hiervan is dat u geen centrale computer meer nodig heeft en bovendien op de personeelskosten een belangrijke besparing kan realiseren omdat de bowlinggasten op een snelle en simpele manier zelf hun spel kunnen opstarten, hetzij via de app, hetzij via het zeer eenvoudige toetsenbord.

De ELMEX PRO score app geeft de mogelijkheid om van tevoren de speler gegevens in te voeren en naast de namen ook foto’s van de spelers toe te voegen. Wanneer uw gasten gaan bowlen dan kunnen zij deze gegevens op eenvoudige wijze naar de scorecomputer van de baan zenden en na het beëindigen van het bowlingspel de scores op vragen en deze ook delen op social media.

Naast dat het ELMEX PRO scoresysteem op een interactieve en overzichtelijke wijze de standaard bowlingscores, mooie grafische Strike- en Spare animaties weergeeft, biedt het ook de mogelijkheid om een 3-tal attractieve zichzelf uitleggende bowlingspellen te spelen.
• Paardenrennen
• Ladderman
• Ladders and Snakes

Wanneer ouders met kinderen bowlen, begrijpen de kinderen vaak niet hoe de puntentelling werkt en zullen zij zich daardoor redelijk snel gaan vervelen, om die reden hebben wij speciaal voor de recreatiebanen spelletjes ontwikkeld zodat bowlen voor kinderen een stuk begrijpelijker en aantrekkelijker wordt.