N

Kwaliteit

Jarenlange ervaring

Milieuvriendelijk

LED scorebord

Voor een LED scorebord komt u naar een specialist als Elmex Scoreborden. Wij waren een van de eerste fabrikanten die LED gebruikte in elektronische scoreborden en vandaag de dag hebben wij het grootste marktaandeel van de Nederlandse markt. Een LED scorebord gaat door het lage energieverbruik en de nagenoeg onbeperkte levensduur van LED’s lang mee. Daarom worden deze scoreborden de laatste jaren steeds vaker gebruikt. Als u LED scoreborden nodig heeft, dan zijn onze deskundige medewerkers u graag van dienst.

LED scorebord: elektronische scoreborden van hoge kwaliteit

Onze elektronische scoreborden zijn zeer betrouwbaar en hebben een hoog bedieningsgemak. U kunt bij ons voor verschillende sporten een LED scorebord van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan basketbal, tennis, voetbal en hockey. Zoekt u een multifunctioneel scorebord? Dat is ook mogelijk bij Elmex Scoreborden. Deze borden zijn ideaal voor het weergeven van scores en uitslagen van meerdere sporten. Ook is het mogelijk om het LED scorebord de namen van teams en tijden te laten tonen. Bij onze medewerkers kunt u exact aangeven waar het multifunctionele scorebord aan moet voldoen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het bord volledig op maat wordt gemaakt, zodat u 100% tevreden zal zijn met het eindresultaat.

Duurzaam produceren

Als bedrijf voelt Elmex Scoreborden zich nauw betrokken bij het milieu. Daarom houden wij bij het vervaardigen van de elektronische scoreborden rekening met energieverbruik en afvalscheiding. Bij de productie van onze elektronische scoreborden gebruiken wij bijvoorbeeld energiezuinige TL-verlichting, wat voor een besparing van maar liefst 40% zorgt ten opzichte van traditionele TL-verlichting. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0031(0)10 2380733. Wij staan u graag te woord en geven u, indien gewenst, advies waar nodig. Op onze deskundige en klantgerichte service kunt u rekenen.

Neem contact op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*
Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht