N

Kwaliteit

Jarenlange ervaring

Milieuvriendelijk

Mini bowlingbaan

Een mini bowlingbaan schaft u aan bij een specialist als Bowling Nederland B.V. Al meer dan 50 jaar leveren, ontwikkelen, installeren en renoveren wij complete bowlingbanen. Onze vakkundige medewerkers doen dat zowel voor de recreatieve markt als voor de wedstrijdsport. Bowling Nederland B.V. is werkzaam in Nederland, Europa en het Midden-Oosten. Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mini bowlingbaan en een uitstekende service. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u een passende oplossing aan te reiken.

Mini bowlingbaan: spelplezier voor jong en oud

De mini bowlingbaan biedt speelplezier voor jong en oud. Mini bowlingbanen zijn 10 tot 14 meter lang en per twee banen 2.60 meter breed. Door deze geringe omvang zijn ze vrijwel overal eenvoudig in te bouwen. Wilt u een bowlingbaan in uw hotel, restaurant, recreatiepark of bar? Dan is een mini bowlingbaan van Bowling Nederland B.V. ideaal. Naast de aanleg van bowlingbanen kunt u bij ons ook terecht voor losse onderdelen zoals balliften, bowlingschoenen, bumpers en bowlingbanen.

Interesse? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze mini bowlingbanen of een van onze andere producten? Neem dan via 0031(0)10 2380733 telefonisch contact op met Bowling Nederland B.V. Bij ons heeft u de garantie op zelf ontworpen producten, duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Samen met u zorgen wij voor een unieke beleving in uw bowlingcentrum.


Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht