Uw partner in bowling & wedstrijd scoreborden!

Bowling Nederland

Sinds 1958 zijn wij actief in het leveren, installeren, renoveren en ontwikkelen van complete bowlingbanen en kegelbanen voor de recreatieve markt, zoals hotels, vakantieparken, campings en attractieparken.
Bowling Nederland B.V. is voor u de juiste partner als u een bowlingbaan wilt kopen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling, verkoop en aanleg van bowlingbanen. Zodoende weten onze medewerkers precies hoe ze u uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij kennen de hoge eisen die klanten stellen aan kwaliteit, prijs, levertijd en toegeleverde producten. Bowling Nederland B.V. kan aan alle hoge eisen voldoen. Onze vakkundige medewerkers denken met u mee over het ontwerp en de prijs van de bowlingbaan die u wilt kopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten altijd op het afgesproken tijdstip geleverd worden.

Elmex Scoreborden

een volledig Nederlands bedrijf, was een van de eerste die LED’s toepaste in electronische scoreborden en heeft onder andere daardoor een vaste positie op de Nederlandse markt weten te veroveren. De nagenoeg onbeperkte levensduur en het lage energieverbruik van LED’s zijn eveneens belangrijke factoren geweest in deze ontwikkeling.
Elmex Scoreborden heeft het grootste marktaandeel in scoreborden in Nederland. Deze positie heeft zij weten op te bouwen door het leveren van kwaliteit in alle aspecten, zoals: de juiste functionaliteit, volledige oplossingen, bedieningsgemak, betrouwbaarheid, snelle en deskundige service, innovatieve (maatwerk) oplossingen.
Het scorebord die u kiest moet perfect zijn. Tenslotte gaan we er vanuit dat u heel wat jaren plezier aan uw scorebord wilt beleven. Kies daarom op uw gemak

Duurzaam

Bowling Nederland voelt zich betrokken bij het milieu. Door het treffen van verschillende maatregelen houdt het bedrijf rekening met het behoud van het milieu en probeert het zo zuinig mogelijk om te springen met energieverbruik. Hieronder een aantal van deze maatregelen:

  • Gebruik van FSC- gecertificeerde hout- en papierproducten
  • Tijdgeschakeld machines om overmatig verbruik tegen te gaan
  • Energiezuinige verlichting met een besparing van 40% ten opzichte van de conventionele verlichting
  • Scheiden van afval in speciale containers
  • Milieuvriendelijke productieproces
  • Emex Scoreborden en duurzaam ondernemen:

Elmex Scoreborden voelt zich betrokken bij het milieu. Door het treffen van verschillende maatregelen houdt het bedrijf rekening met het behoud van het milieu en probeert het zo zuinig mogelijk om te springen met energieverbruik. Hieronder een aantal van deze maatregelen:

  • Tijdgeschakeld licht om overmatig verbruik tegen te gaan
  • Energiezuinige Tl-verlichting met een besparing van 40% ten opzichte van de conventionele Tl-verlichting
  • Temperatuur centraal geregeld waardoor verwarming minder lang aanstaat
  • Scheiden van afval in speciale containers

Electronische scoreborden worden door ons op maat gemaakt, exact naar uw wensen. De diversiteit is onbeperkt, elk type scorebord is mogelijk. Dit kunnen multifunctionele scoreborden zijn, geschikt om scores en uitslagen voor meerdere sporten weer te gev. De scores, tijden en eventueel de namen van teams worden op een aantrekkelijke manier door het scorebord getoond.
Bij een hoger spelniveau worden vaak specifieke eisen gesteld aan de elektronische scoreborden. We hebben ervaring met basketbal scoreborden, volleybalscoreborden, tennisscoreborden, voetbalscoreborden, korfbalscoreborden, hockeyscoreborden, honkbalscoreborden, schotklokken en nog vele andere sporten

foto kinderen Allgäu
Allgau interieur
Model-2750-Basketball-Scoreboard
IMG_3164