Wedstrijdscoreborden

Elmex Scoreborden

Elmex Scoreborden, een volledig Nederlands bedrijf, was een van de eerste die LED’s toepaste in electronische scoreborden en heeft onder andere daardoor een vaste positie op de Nederlandse markt weten te veroveren. De nagenoeg onbeperkte levensduur en het lage energieverbruik van LED’s zijn eveneens belangrijke factoren geweest in deze ontwikkeling.

Elmex Scoreborden heeft het grootste marktaandeel in scoreborden in Nederland. Deze positie heeft zij weten op te bouwen door het leveren van kwaliteit in alle aspecten, zoals: de juiste functionaliteit, volledige oplossingen, bedieningsgemak, betrouwbaarheid, snelle en deskundige service, innovatieve (maatwerk) oplossingen.

Het scorebord die u kiest moet perfect zijn. Tenslotte gaan we er vanuit dat u heel wat jaren plezier aan uw scorebord wilt beleven. Kies daarom op uw gemak.

Ons doel:

  • U met raad en daad bijstaan om tot de beste oplossing te komen!
  • Laat u informeren en adviseren door onze ervaren adviseurs.

Elmex Scoreborden en duurzaam ondernemen:

Elmex Scoreborden voelt zich betrokken bij het milieu. Door het treffen van verschillende maatregelen houdt het bedrijf rekening met het behoud van het milieu en probeert het zo zuinig mogelijk om te springen met energieverbruik. Hieronder een aantal van deze maatregelen:

  • Tijdgeschakeld licht om overmatig verbruik tegen te gaan
  • Energiezuinige TL-verlichting met een besparing van 40% ten opzichte van de conventionele TL-verlichting
  • Temperatuur centraal geregeld waardoor verwarming minder lang aanstaat
  • Scheiden van afval in speciale containers

Electronische scoreborden worden door ons op maat gemaakt, exact naar uw wensen. De diversiteit is onbeperkt, elk type scorebord is mogelijk. Dit kunnen multifunctionele scoreborden zijn, geschikt om scores en uitslagen voor meerdere sporten weer te gev. De scores, tijden en eventueel de namen van teams worden op een aantrekkelijke manier door het scorebord getoond.

Bij een hoger spelniveau worden vaak specifieke eisen gesteld aan de electronische scoreborden. We hebben ervaring met basketballscoreborden, volleybalscoreborden, tennisscoreborden, voetbalscoreborden, korfbalscoreborden, hockeyscoreborden, honkbalscoreborden, schotklokken en nog vele andere sporten